Για Ιδιοκτήτες Ακινήτων & Επιχειρήσεων που επιθυμούν να πουλήσουν

Το εκλεκτό σας ακίνητο είναι περισσότερο από μια απλή αγγελία για εμάς.

free bootstrap template

Το γραφείο μας "ROYAL" αντιλαμβάνεται ότι η πώληση του ακινήτου σας δεν αποτελεί απλά μία επιχειρηματική πράξη. Είναι παράλληλα μία προσωπική αλλά και συναισθηματική εμπειρία.Κάθε άνθρωπος που πουλάει το σπίτι ή την επιχείρησή του έχει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Το ακίνητό σας υποδηλώνει την προσωπικότητά σας και φέρει τη ζωή, τις φιλοδοξίες και τις αναμνήσεις σας.

Παράλληλα με τον ενθουσιασμό για το μέλλον, θα υπάρχει πάντα μια μικρή νοσταλγία και ανάμικτα συναισθήματα αποχωρισμού.

Εμείς στην ROYAL Exclusive Properties σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα και δυσκολία μιας τέτοιας απόφασης πώλησης και δεσμευόμαστε να παρουσιάσουμε το ακίνητό σας με τον τρόπου που του αξίζει. 

Θα ωφεληθείτε από τις απαράμιλλες δυνατότητες παρουσίασης- προώθησης που διαθέτει η ομάδα μας και τις ισχυρές διασυνδέσεις μας στην αγορά ακινήτων.

Επικοινωνείστε μαζί μας για ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ κιόλας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε από κοντά τις ιδιαιτερότητες διαχείρισης του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ακινήτου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Mobirise

ΔΙΕΘΝΕΣ MARKETING

Δυναμική προώθηση ακινήτων σε ένα καλλιεργημένο κοινό, παγκοσμίως.

Το ιδιαίτερο σας ακίνητο προβάλλεται στοχευμένα σε ένα εκλεκτό κοινό από ισχυρούς αγοραστές, εύπορους επενδυτές, γνωστούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες και ειδικούς της βιομηχανίας ακινήτων.

Ποικίλες δραστηριότητες και αποτελεσματικό marketing, που συμπεριλαμβάνουν διαδραστικές εφαρμογές, έντυπα, και δικτύωση μέσω internet, αποδίδουν εκπληκτικά αποτελέσματα στην προώθηση του ακινήτου σας σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το εξελιγμένο μοντέλο διαχείρισης και προώθησης ακινήτων του γραφείου μας, κατευθύνει εύκολα και γρήγορα τους δυνητικούς αγοραστές στο ιδανικό γι' αυτούς ακίνητο.

Παρέχοντας παγκόσμια προβολή, οι δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του γραφείου μας είναι πάντοτε άριστα καταρτισμένες και πολυαναμενόμενες, ανάδεικνύοντας εκλεκτά ακίνητα.

Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας πλούσιων οπτικά διαφημιστικών φυλλαδίων για επιλεγμένα ακίνητα.

Mobirise

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MARKETING

Εξατομικευμένες - ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις και ακόμη πιο ισχυρό μάρκετινγκ για το εκλεκτό σας ακίνητο.

Πραγματικά εξαιρετικά ακίνητα απαιτούν εξειδικευμένη προσέγγιση .

Κατόπιν δικού σας αιτήματος, η ROYAL προσφέρει μια ειδική υπηρεσία μάρκετινγκ για να ανυψώσει την προώθηση ακινήτων σε νέα επίπεδα με εξαιρετική εκτέλεση ποικίλων εφαρμογών, με εξατομικευμένη διαχείριση και ευέλικτες ευκαιρίες προβολής.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πειστικές και έξυπνες διαφημίσεις για επιφανή έντυπα, ενημερωτικά φυλλάδια, βίντεο και podcasts , μικρο-ιστοσελίδες, καθώς και ειδικά διαμορφωμένες αγγελίες στο διαδίκτυο και στον τύπο σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, μπορούμε να ενισχύσουμε την προώθηση του ακινήτου μέσω προβολής σε χώρους που διενεργούνται σημαντικές δημοπρασίες ή διεθνείς εκθέσεις, και να παρέχουμε την επίδειξή του σε ειδικά banner και βιντεοοθόνες σε lobby ξενοδοχείων, αεροδρομείων και λιμανιών.

Για προσφορές ακινήτων που απαιτούν επιπλέον ευαισθησία, διατίθεται η "Μοναδική Ιδιωτική Προβολή", μια υπηρεσία στο πλαίσιο του προγράμματος μάρκετινγκ που παρέχει πολύτιμες επαφές, επιδέξια χρονοδιάγραμματα και απόλυτη διακριτικότητα. Μέσα από προσωπικές σχέσεις που καλλιεργούνται με κορυφαίους πελάτες, το ακίνητο συστήνεται σε επιφανείς ιδιώτες, σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, του δικού τους lifestyle και των οικονομικών τους δυνατοτήτων.

Στα ακίνητα δίνεται μία προνομιακή παρουσίαση πριν από την δημόσια έκθεση και προβολή τους στο κοινό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς το ακίνητό σας μπορεί να επωφεληθεί από το αποτελεσματικό και άρτιο εξειδικευμένο μας Πρόγραμμα Marketing.

Mobirise

ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

"Ανάπτυξη και Αξιοποίηση" είναι ένα πρόγραμμα , ειδικά σχεδιασμένο για να λανσάρει, να προωθήσει και να πουλήσει ιδιωτικά και επαγγελματικά οικιστικά projects και θέρετρα, τα οποία είναι υπό κατασκευή.

Απευθύνεται σε ευκατάστατους αγοραστές σε όλο τον κόσμο, με πρωτοβουλίες που ενισχύουν το ενδιαφέρον μέσα από μια παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τις διασυνδέσεις στην εγχώρια αγρά.

Πλήρως ενημέρωμένες και εμπεριστατωμένες οικονομοτεχνικές εκθέσεις για το κάθε project χωριστά, συλλέγονται με προσοχή πριν ακόμα η ROYAL εμπλακεί ενεργά, διασφαλίζοντας ότι οι αγοραστές μπορούν να είναι βέβαιοι για την ποιότητα, τις υπηρεσίες και την αποπεράτωση.

Διαβούλευση και συνεννόηση από την αρχή εξασφαλίζει ότι κάθε πτυχή ανάπτυξης του κάθε project, καθοδηγείται με τις επιταγές της αγοράς και υποστηρίζεται από ένα πλήρες σχέδιο για να αποφέρει πωλήσεις μέσω της προσεκτικής προβολής και branding . Μια ομάδα από καταξιωμένους επαγγελματίες από το γραφείο μας συνεργάζονται για την επιτυχή έκβαση των πωλήσεων.

H ROYAL μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής ακινήτων, μια δυναμική ιστοσελίδα, και ποικίλους χώρους εκδηλώσεων και εκθέσεων, μέσω των οποίων μπορεί να προσεγγίσει μια παγκόσμια βάση δεδομένων πελατών που μπορούν να γίνουν υποψήφιοι αγοραστές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να καταχωρήσετε το ακίνητό σας
και ζητείστε περισσότερες πληροφορίες
καθώς και τις χρεώσεις μας
για το πρόγραμμα marketing
που σας ενδιαφέρει.

Privacy Policy           Terms of Use


© 2010-2019 ROYAL - Exclusive Properties, Investments, Hospitality Developments, Villa Rentals, Construction & Architecture in Crete, Greece.
All rights reserved.


ROYAL Exclusive Properties & Investments is a medium size company, which, however, manages a vast portfolio of carefully selected properties for sale, as well as investment projects, on Crete, in Greece and soon internationally, in the following categories: villas, apartments, hotels, land, hospitality (marinas, hotel projects, thematic parks), renewable energy sources (solar, wind), commercial (shops and shopping centers, office buildings, apartment complexes, restaurants), ethical (social housing, private schools, care homes, campus), farmland, golf estates, winery and vineyard, equestrian.  Now, ROYAL expands its activities in Hospitality Development and Management, Villa rentals,
Architecture and Construction, Brokerage of luxury Yachts and Works of Art. 

Mobirise